Thuis

Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Outdoor LED Displays voor verkoop
Van goede kwaliteit Outdoor LED Displays voor verkoop
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van Jinhe. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Mario Eleonori

Uw producten hebben een brede waaier van hoog lof in onze markt ontvangen, en ik verheug me op een lang en succesvol vennootschap met Jinhe

—— AGBESSI KOMLA

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5

  • lopende band

    Shenzhen Jinhe heeft het geavanceerde en nauwkeurige productiemateriaal, zoals Automatisch Oppervlakte Opgezet Apparaat, Automatische Brede-Machine, Terugvloeiings Solderende Machine, Golf Solderende Machine, Module het Verouderen Zaal, Automatische lamp-Opnemende Machine, Automatisch Dichtingsproductinstrument en Automatische Radiale Loodsnijder enz.


    Ook zijn wij uitgerust met sommige betrouwbaarheid het testen machines, zoals Programmeerbare Constante Temperatuur, Photometric Colorimetrisch Elektrisch Meetapparaat voor leiden, Elektrische het Verwarmen lucht-Blazende Droger, Helderheidscolorimeter. om de stabiliteit van de producten te verhogen, heeft Dicolor ook het materiaal zoals Programmeerbare Zoute Nevel het Testen Machine, de Trillingslijst van het Simulatievervoer, Doorwekende het Testen Machine, de testreeks van de Grondweerstand, hallo-Pottenmeetapparaat en Lekkage huidig meetapparaat enz. ertoe gebracht dat zowel de gehele LEIDENE vertoning als componenten in de stabiele status heeft verzekerd.

  • OEM / ODM
  • R & D
Contactgegevens
Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jude

Tel.: 86-755-29366269

Fax: 86-755-23408455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)