Thuis

Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Outdoor LED Displays voor verkoop
Van goede kwaliteit Outdoor LED Displays voor verkoop
Het wijden leidt tot Waarde. Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van Jinhe. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Mario Eleonori

Uw producten hebben een brede waaier van hoog lof in onze markt ontvangen, en ik verheug me op een lang en succesvol vennootschap met Jinhe

—— AGBESSI KOMLA

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Jinhe
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 70% - 80%

Van de de Opto-elektronicatechnologie van Shenzhenjinhe Co. Ltd is een natie-klasse Hi-tech onderneming met een combinatie van ontwerp, onderzoek & ontwikkeling, vervaardiging, verkoop en de klantendienst. Hebben gewijdd in het onderzoek, de vervaardiging, de verkoop en de klantendienst van LEIDEN technisch gebied, en het voorzien van klanten van one-size-fits-all oplossingen jarenlang, Jinhe-Opto-elektronicatechnologie. Co. Ltd is een belangrijke geïntegreerde de dienstonderneming, die met de meest geavanceerde, volledige, snelste automatische assemblage-lijnen in LEIDENE ingediende Verlichting bezitten. Het rangschikt het beste in zijn productiecapaciteit.

In dienst nemend in LEIDENE panelen en aanstekende producten, is Jinhe een belangrijke handelaar in de lijn. Onze producten worden wijd toegepast in de projecten van openlucht reclamemedia, vermaakactiviteiten, en stadions, en decoratie stadium die huren aansteken. Door middel van voordeel van de systematische volledige kleurenvertoningen, verstrekken wij globale oplossingen van ontwerp, vervaardiging aan installaties, zelfs maintenances, druk effectief kosten van beide partijen en bied de diepe dienst aan.

Wij beschouwen kwaliteit als slagader van onderneming. Wij stemmen strikt stappen met ISO9001 en Internationale Procedures van Kwaliteitscontrole van 2008 overeen. Wetenschappelijk geleid, leidde en zorgvuldig verwezenlijkte vlug de controle van RoHS, CQC, Ce, Temperatuurtest en Zware Geestelijke Test. Onder het gedrag van geverifieerd systeem, perfectioneren wij de kwaliteit, leggen grote nadruk op de praktijk en de toepassing van beheer van 7S. Wij verzekeren de kwaliteit door IQC, IPQC, QC, CFQC en QA. Fundamenteel, realiseren wij de distinctieve werkende wijze van normalisatie en gegroepeerde productie in LEIDENE panelen, die van een prestigieus reputatiehuis genieten en in het buitenland, vastmakend het diepgaande effect van s op de specificatie van onderneming.

Onze boeiende slogan zou zijn: „Jinhe komt eerst in leiden.“ Wij hebben opstelling een perfect de dienstsysteem dat door een team van goed-opleidt en vaardigheid wordt uitgevoerd. Werkt gedetailleerde plannen voor verkoop uit; ga met installatierichtlijnen te werk; troost en bied 3R aan klanten aan. Onze belofte moet een garantieperiode van 2 jaar en vooral, lifelong onderhoud verstrekken, vrij van last opleiding, handkaart en cruiseinspectie van verkochte producten wijd om de eisen van klanten te ontmoeten. Wij hebben bijkantoor in Wuhan, Zhengzhou, Chengdu, en respectievelijk Shenzhen.

Wij hebben een verkoopnetwerk van meer dan 100 steden in China, en gevestigde vriendschappelijk werkte verhoudingen met landen zoals de V.S., Zuid-Korea, het UK, Spanje, Rusland, Israël, India, Roemenië, Polen en Thailand samen.

Wij vergen „ernstigheid, starheid, positief en doeltreffendheid“ als ons etnisch werk die, de belofte en de dienst over de hele wereld uitspreiden aan klanten van. Specifiek in het vormen van een technisch team die de hemisfeer dienen, bieden wij kwaliteitsproducten, de diepe dienst en wetenschappelijke oplossingen aan klanten aan.

Contactgegevens
Shenzhen Jinhe Optoelectronics Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Jude

Tel.: 86-755-29366269

Fax: 86-755-23408455

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)